Besplatna dostava preko 10 000.00 RSD

Pozovite nas: +381 65 8812309 radnim danima 10-18h

-10%

Akcija

Daska za peglanje AIRBOARD M COMPACT

Šifra proizvoda: 72585

Na lageru
Peglanje nikada nije bilo brže i jednostavnije uz Leifheit daske za peglanje sa AIR BOARD tehologijom za dvostrano peglanje. Model M dimenzija 120x38 cm je idealan za prosečnu porodicu.
  • Garancija 60 meseci
  • Garantovan povrat novca u roku od 14 dana
  • Nemački kvalitet
  • Sigurna kupovina
  • U Beogradu moguća isporuka istog dana, za više informacija kliknite ovde

Količina

10 999.00 RSD
9 999.00 RSD

Širina: 1

Visina: 1

Dubina: 1

Opis proizvoda

Niko ne voli da pegla veš ali je peglanje uživanje uz Leifheit AIR BOARD daske za peglanje. Znatno lakša od uobičajenih dasaka za peglanje i opremljena jedinstvenom površinom za peglanje - to je Leifheit AIR BOARD M Compact. Posebna površina sa termoreflektujućom tehnologijom reflektuje paru i toplotu iz pegle umesto da ih propušta kroz površinu za peglanje. Na taj način nastaje efekat peglanja sa dve strane. Istovremeno se veš pegla kako sa gornje, tako i sa donje strane. Tako se može uštedeti i do jedne trećine utošenog vremena za peglanje nego sa klasičnim daskama, a veš je uvek savršeno ispeglan. Da bi postavljanje i sklanjanje daske išlo lako od ruke, površina za peglanje daske AIR BOARD M Compact napravljena je od lake, posebne plastične pene. Ona čini AIR BOARD M Compact sa težinom od samo 4,9kg lakšom od bilo koje uobičajene daske za peglanje od razvučenog metala. Površina za peglanje veličine 120x38cm leži na stabilnim nogama, koje fleksibilno poravnavaju neravne podove. Može da se podesi na visinu od 95 cm i time jednostavno prilagodi za svaku telesnu veličinu. Daska za peglanje opremljena je ojačanim dodatkom za odlaganje pegle. Zbog termoreflektujuće tehnologije ova daska za peglanje posebno je pogodna za korišćenje komercijalnih pegli i pegli na paru. Za upotrebu parnih stanica za peglanje, Leifheit preporučuje daske iz AIR BOARD Express serije. Stojimo iza Nemačkog kvaliteta za sve daske iz AIR BOARD serije i to potvrđujemo sa 5 godina garancije!

Obaveštenje o korišćenju kolačića

Kolačiće i druge tehnologije za praćenje koristimo radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva dok pretražujete našu Internet stranicu, za prikazivanje personalizovanih sadržaja odn. ciljanih oglasa, za analizu poseta naše Internet stranice i radi uvida o tome odakle su naši posetioci. Klikom na dugme Saglasan/sna sam potvrđujete da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića i drugih tehnologija za praćenje.