Besplatna dostava preko 10 000.00 RSD

Pozovite nas: +381 65 8812309 radnim danima 10-18h

-26%

Akcija
Novo

Podni paročistač CLEAN TENSO

Šifra proizvoda: 11910

Na lageru
LEIFHEIT paročistač CLEAN TENSO uklanja do 99,99% bakterija i virusa sa vaših podnih površina bilo da su u pitanju pločice, kameni podovi, drveni podovi ili tepisi!
  • Garantovan povrat novca u roku od 14 dana
  • Nemački kvalitet
  • Sigurna kupovina
  • U Beogradu moguća isporuka istog dana, za više informacija kliknite ovde

Količina

19 999.00 RSD
14 999.00 RSD

Širina: 1

Visina: 1

Dubina: 1

Opis proizvoda

Ako naručite LEIFHEIT podni paročistač CLEAN TENSO, čišćenje podova biće mnogo lakše i efikasnije. Ovaj električni uređaj vrućom parom uklanja do 99,99% virusa i bakterija* sa Vaših podova. Omogućava higijensko, temeljno čišćenje površina sa lakoćom jer kvalitetna mikrofiber navlaka lagano klizi po podu. Kratko vreme zagrevanja od samo 30 sekundi je posebno praktično za brz rad - jednostavno ga priključite, sačekajte 30 sekundi i spremni ste za rad. Pritiskom na dugme para se ravnomerno raspoređuje kroz šest mlaznica na glavi paročistača. Na ovaj način paročistač CLEAN TENSO garantuje moćno i, pre svega, temeljno čišćenje. Naravno, količina pare se može kontinuirano podešavati kako bi se regulisala vlažnost na različitim tipovima podnih obloga. Ako kupite paročistač CLEAN TENSO, možete ga koristiti na površinama kao što su pločice, granit, parket ili laminat. Takođe je pogodan za osvežavanje tepiha uz pomoć klizača za tepihe. Rezervoar za vodu se lako uklanja i jednostavan je za punjenje. Njegova zapremina je dovoljna za upotrebu od čak 40 minuta. Navlaka za brisanje od mikrofibera može da upije veliku količinu prljavštine a nakon čišćenja može se prati u mašini na 60 ° C. Za nesmetan rad tu je praktični izuzetno dugi kabl od 6 m kao i zamenljivi filter za vodu. Ručka se može sklopiti kako bi CLEAN TESNO uštedeo što je moguće više prostora. * Testirano na modifikovanom virusu Ankara virusu kao i na bakterijama E.coli i C.albicans

Obaveštenje o korišćenju kolačića

Kolačiće i druge tehnologije za praćenje koristimo radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva dok pretražujete našu Internet stranicu, za prikazivanje personalizovanih sadržaja odn. ciljanih oglasa, za analizu poseta naše Internet stranice i radi uvida o tome odakle su naši posetioci. Klikom na dugme Saglasan/sna sam potvrđujete da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića i drugih tehnologija za praćenje.