Često postavljena pitanja - Leifheit Srbija

NAJČEŠĆA PITANJA

Da li mogu da platim proizvode kreditnim karticama i kojim?

Za sada plaćanje karticama nije omogućeno.

Da li je poštarina uključena u cenu?

Cene isporuke za sve artikle iz naše ponude na vašu kućnu adresu se naplaćuju prema težini ukupnog broja proizvoda koje ste poručili. Isporuka je besplatna za porudžbine preko 5000 din.

  • do 0,5kg – 199din
  • 0,5-1kg – 260din
  • 1-2kg – 330din
  • 2-5kg – 410din
  • 5-10kg – 590din
  • 10-20kg – 760din
  • 20-30kg – 880din
  • 30-50kg – 1170din

Da li mogu online da naručim proizvod i da ga lično preuzmem?

Na žalost, naručene proizvode za sada ne možete preuzeti lično. U planu je otvaranje prodavnice u Beogradu, a više informacija objavićemo na sajtu.

Registrovan sam kao vaš kupac, međutim morao sam da promenim email adresu. Šta treba da radim?

E-mail adresu možete promeniti nakon logovanja na sajt u opciji “Moj nalog”.

Da li je moguća isporuka van Srbije?

Za sada ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije. Ukoliko zaživi i ova opcija, bićete blagovremeno obavešteni na našem sajtu.

Kako da znam da sam sigurno obavio poručivanje?

Kada kliknete na dugme „Naruči“ na ekranu će Vam se pojaviti poruka „Vaša porudžbina je uspešno kompletirana“ i na e-mail koji ste upisali i koji koristite za kupovinu stići će Vam potvrda porudžbine sa svim proizvodima koje ste poručili i cenom.

Zaboravio sam lozinku za logovanje. Šta da radim?

Sve što je potrebno je da prvo kliknete na link „Zaboravili ste lozinku?“. Zatim, u prozoru koji Vam se bude otvorio upišete Vašu e-mail aderesu koju ste nam prosledili pri registraciji. U kratkom roku će Vam na tu adresu stići Vaša lozinka i moćićete nesmetano da koristite naše usluge.

Zašto moram da plaćam unapred za porudžbinu veću od 15000 dinara?

Da bi se kao prodavci zaštitili od lažnih porudžbina, kao i da se poručena roba ne bi oštetila prilikom transporta od nas do kupca i nazad. Prilikom transporta može doći do oštećenja pakovanja i takva roba ne može ići u dalju prodaju. Uplatom kupac definiše da je porudžbenica regularna.