Besplatna dostava preko 10 000.00 RSD

Pozovite nas: +381 65 8812309 radnim danima 10-18h

-26%

Akcija
Rasprodato

Čistač prozora sa usisivačem AQUANTA

Šifra proizvoda: 51025

Nema na lageru
Pranje staklenih površina nikada nije bilo jednostavnije i brže! Uživajte u čišćenju prozora bez vode po podu uz LEIFHEIT usisivač za prozore Aquanta Click širine 26cm.
    • Garancija 24 meseci
    • Garantovan povrat novca u roku od 14 dana
    • Nemački kvalitet
    • Sigurna kupovina
    • U Beogradu moguća isporuka istog dana, za više informacija kliknite ovde

    Količina

    7 999.00 RSD
    5 999.00 RSD

    Širina: 1

    Visina: 1

    Dubina: 1

    Opis proizvoda

    Čisti prozori bez tragova, dosadnog ponovnog brisanja i kapanja vode po podu? Nema problema! Sa usisivačem za prozore Leifheit Aquanta Click čišćenje prozora se obavi u rekordno kratkom roku. Zahvaljujući funkciji automatskog usisavanja, dosadno kapanje i ružne pruge na staklu su prošlost. Osim prozora, mogu se usisati sve ostale glatke površine poput ogledala, pločica, tuševa ili staklenih stolova. Čistač prozora sa usisivačem Aquanta Click takođe se može pohvaliti praktičnom upotrebom od 360 °. Ovo omogućava usisavanje prozora pod uglom i iznad glave. Vakuumski čistač prozora Aquanta sadrži litijum-jonsku bateriju sa trajanjem od 30 minuta koja je dovoljno jaka za usisavanje do 85 m² staklenih površina bez potrebe za dodatnim punjenjem baterije. Usisivač prozora Aquanta opremljen je Leifheit Click sistemom fiksiranja na drške i može se koristiti sa svim drškama Leifheit Click sistema. Ovo omogućava povećanje visine čak preko 4 m, što olakšava usisavanje teško dostupnih visokih prozora i zimskih vrtova bez ikakvih problema. Kada su svi prozori čisti, prljava voda se može brzo i lako isprazniti kroz otvor na rezervoaru. A posebno je praktičan veliki otvor, koji omogućava jednostavno i higijensko čišćenje rezervoara. Gumena usna naknadno može da se promeni. Stojimo iza Nemačkog kvaliteta i to potvrđujemo sa 2 godine garancije.

    Obaveštenje o korišćenju kolačića

    Kolačiće i druge tehnologije za praćenje koristimo radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva dok pretražujete našu Internet stranicu, za prikazivanje personalizovanih sadržaja odn. ciljanih oglasa, za analizu poseta naše Internet stranice i radi uvida o tome odakle su naši posetioci. Klikom na dugme Saglasan/sna sam potvrđujete da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića i drugih tehnologija za praćenje.