Besplatna dostava preko 10 000.00 RSD

Pozovite nas: +381 65 8812309 radnim danima 10-18h

Rasprodato

Čistač prozora i pločica sa usisivačem NEMO

Šifra proizvoda: 51031

Nema na lageru
Pranje staklenih površina i tuš kabina nikada nije bilo jednostavnije i brže! Uživajte u čišćenju bez vode po podu uz LEIFHEIT usisivač za prozore NEMO.
    • Garantovan povrat novca u roku od 14 dana
    • Nemački kvalitet
    • Sigurna kupovina
    • U Beogradu moguća isporuka istog dana, za više informacija kliknite ovde

    Količina

    9 999.00 RSD

    Širina: 1

    Visina: 1

    Dubina: 1

    Opis proizvoda

    Neugledne pruge pri čišćenju prozora, ogledala, tuš kabina ili pločica? Ako kupite Leifheit praktični Nemo usisivač za prozore i kupatilo, ovaj problem je stvar prošlosti. Zato što ima funkciju automatskog usisavanja vode koja garantuje savršen rezultat bez tragova. Takođe sprečava curenje prljave vode. Glatke površine se ponovo lako čiste. Podrazumeva se da je Leifheit usisivač za staklene površine i prozore vodootporan i da se stoga može držati u tušu spreman za rad. Osim toga, oni koji naruče Nemo usisivač za prozore i kupatila imaju koristi od izuzetno dugog trajanja baterije od 45 minuta što je to dovoljno za čišćenje do 130 m². Rezervoar novog Leifheit prozorskog usisivača sada je integrisan u ručku radi uštede prostora. Ergonoski izgled omogućava da se usisavanje može izvesti u jednom potezu bez udaranja o ram prozora. Brisanje više nije dosadno - bez obzira da li su pločice usisavane, prozori oprani ili tuš očišćen, sve se radi brzo i lako. Rezervoar se nakon rada može brzo i lako isprazniti kroz otvor na ručki. Kupite Leifheit Nemo usisivač za prozore i kupatila, i dopustite da glatke površine ponovo zasijaju u punom sjaju. Isporučuje se bez drške, a možete kupiti adapter za fiksiranje CLICK System drški (šifra 51039) uz koji NEMO postaje kompatibilan sa svim LEIFHEIT drškama koje na sebi sadrže CLICK System fiksiranja i možete čistiti visoke površine. Stojimo iza Nemačkog kvaliteta i to potvrđujemo sa 2 godine garancije.

    Obaveštenje o korišćenju kolačića

    Kolačiće i druge tehnologije za praćenje koristimo radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva dok pretražujete našu Internet stranicu, za prikazivanje personalizovanih sadržaja odn. ciljanih oglasa, za analizu poseta naše Internet stranice i radi uvida o tome odakle su naši posetioci. Klikom na dugme Saglasan/sna sam potvrđujete da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića i drugih tehnologija za praćenje.