Besplatna dostava preko 10 000.00 RSD

Pozovite nas: +381 65 8812309 radnim danima 10-18h

-42%

Akcija
Novo

Termos boca FLIP 600ml crna

Šifra proizvoda: 03271

Na lageru
LEIFHEIT termos boca Flip 600 ml od nerđajućeg čelika - 100% nepropusna uz lako otvaranje jednom rukom pomoću dugmeta sa zaključavanjem
  • Garantovan povrat novca u roku od 14 dana
  • Nemački kvalitet
  • Sigurna kupovina
  • U Beogradu moguća isporuka istog dana, za više informacija kliknite ovde

Količina

3 399.00 RSD
1 999.00 RSD

Širina: 1

Visina: 1

Dubina: 1

Opis proizvoda

Ako tražite termos bocu ili termos šolju otpornu na curenje i udarce, koja zadržava temperaturu sipane tečnosti 6 do 18h, i koju možete sigurno poneti sa sobom u torbi, rancu ili džepu, LEIFHEIT termos boca FLIP zapremine 600 ml u elegantnoj mat crnoj boji je pravi izbor za Vas. To je zato što ima više sigurnosnih funkcija koje sprečavaju curenje sadržaja, i omogućavaju da ne brinete o prosipanju tečnosti prilikom nošenja ili ispijanja. Poklopac je opremljen zatvaračem koji je 100% nepropusan, a brava sa zaključavanjem sprečava otvaranje poklopca izolacione šolje i onemogućava curenje, tako da termos bocu FLIP lako možete poneti sa sobom bilo gde 100% bez straha od prosipanja tečnosti. Sigurnosno dugme je posebno praktično ako želite da pijete omiljen napitak tokom vožnje. Ono omogućava otvaranje poklopca FLIP termos boce samo jednom rukom, pritiskom palca, bez potrebe za puštanjem volana i korišćenjem dve ruke. Ako naručite FLIP termos bočicu, u njoj možete nositi svoje omiljene tople ili hladne napitke sa sobom okačene na torbu ili ruksak sa spoljašnje strane, jer je opremljena sa izdržljivom sklopivom ručkom. Uz FLIP termos šolju sada možete uživati u ukusnim napitcima sa infuzovanim ukusima svežeg voća ili omiljenog čaja i u pokretu, kolima ili u kancelariji, jer u poklopcu sadrži uložak za filtriranje koji omogućava lagano ispuštanje ukusa i ujedno sprečava da biljke, sveže seckano voće i slično ometaju ispijanje. Filter se može vrlo lako odvrnuti sa poklopca i očistiti. Bočica, naravno, nije pogodna samo za pripremu kafe i drugih toplih napitaka, već i za hladna pića. Zahvaljujući vakuumskoj izolaciji između dvostrukih zidova od nerđajućeg čelika, hladna pića ostaju prijatno hladna i do 18 sati, a topla pića topla i do šest sati. Jednostavno se rasklapa i pere. Ne sadrži BPA i druge štetne materije! Dostupna je u više boja i veličina.

Obaveštenje o korišćenju kolačića

Kolačiće i druge tehnologije za praćenje koristimo radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva dok pretražujete našu Internet stranicu, za prikazivanje personalizovanih sadržaja odn. ciljanih oglasa, za analizu poseta naše Internet stranice i radi uvida o tome odakle su naši posetioci. Klikom na dugme Saglasan/sna sam potvrđujete da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića i drugih tehnologija za praćenje.