Besplatna dostava preko 10 000.00 RSD

Pozovite nas: +381 65 8812309 radnim danima 10-18h

Navlaka za dasku Airboard THERMO REFLECT L/XL

Šifra proizvoda: 71608

Na lageru
Navlaka za dasku AIRBOARD L i XL do dimenzije 140x45 cm. Reflektuje paru i toplotu, omogućava dvostrano peglanje čime skraćuje vreme peglanja za 33%!
  • Garantovan povrat novca u roku od 14 dana
  • Nemački kvalitet
  • Sigurna kupovina
  • U Beogradu moguća isporuka istog dana, za više informacija kliknite ovde

Količina

2 399.00 RSD

Širina: 1

Visina: 1

Dubina: 1

Opis proizvoda

Peglanje bluza, košulja, farmerki ili posteljine je sada 33% brže uz Leifheit AIRBOARD navlake za daske za peglanje. Ova specijalna navlaka reflektuje paru i toplotu, što omogućava efekat dvostranog peglanja čime se skraćuje vreme peglanja za 33%! Sunđer debljine 4mm pruža dodatni komfor pri peglanju. Navlaka AIRBOARD je proizvedena od kombinacije najkvalitetnijih materijala i to 29% pamuka, 8% poliuretana, 55% poliestera, 8% titaniuma, što omogućava da pegla lagano klizi po dasci. Materijali imaju Eco-Tex sertifikat kvaliteta i svi su ekološki. Jednostavno se montira i zateže pomoću lastiša, pa može da se se koristi i na daskama za peglanje drugih proizvođača dimenzija do 140x45 cm. Originalna je za Dasku za peglanje Leifheit AIRBOARD XL (šifra 72589).

Obaveštenje o korišćenju kolačića

Kolačiće i druge tehnologije za praćenje koristimo radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva dok pretražujete našu Internet stranicu, za prikazivanje personalizovanih sadržaja odn. ciljanih oglasa, za analizu poseta naše Internet stranice i radi uvida o tome odakle su naši posetioci. Klikom na dugme Saglasan/sna sam potvrđujete da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića i drugih tehnologija za praćenje.