Besplatna dostava preko 10 000.00 RSD

Pozovite nas: +381 65 8812309 radnim danima 10-18h

-17%

Akcija

Set za čišćenje CLEAN TWIST DISC MOP Ergo

Šifra proizvoda: 52101

Na lageru
Leifheit CLEAN TWIST DISC MOP Ergo - savršen sistem za brzo i temeljno čišćenje svih vrsta podova, u novom dizajnu.
  • Garancija 36 meseci
  • Garantovan povrat novca u roku od 14 dana
  • Nemački kvalitet
  • Sigurna kupovina
  • U Beogradu moguća isporuka istog dana, za više informacija kliknite ovde

Količina

5 999.00 RSD
4 999.00 RSD

Širina: 1

Visina: 1

Dubina: 1

Opis proizvoda

Najprodavaniji set za čišćenje podnih površina sada ima novi dizajn i još je lakši za upotrebu! Zahvaljujući novoj generaciji čistača podova sa revolucionarnim rotacionim mehanizmom u dršci, napornom ceđenju došao je kraj. Zahvaljujući jedinstvenom Leifheit rotacionom mehanizmu, voda i prljavština se istiskaju iz čistača podova - bez mučne upotrebe nogu i potapanja ruku u prljavu vodu. Jer, nova revolucionarna Leifheit mehanička centrifuga nalazi se u unutrašnjosti drške čistača podova. Pritiskom drške pokreće se rotacija čistača podova. Uzastopnim pritiskanjem više puta može individualno da se podesi stepen vlažnosti navlake za brisanje. Sa drškom na izvlačenje i ugrađenim zaustavnim mehanizmom.
Leifheit CLEAN TWIST DISC MOP Ergo set sadrži čistač podova od mikrofibera sa mehaničkom centrifugom u teleskopskoj dršci, unapređenu kofu zapremine 6 litara sa ergonomskom ručkom, kao i centrifugalno sito. Stojimo iza Nemačkog kvaliteta i to potvrđujemo sa 3 godine garancije!

Obaveštenje o korišćenju kolačića

Kolačiće i druge tehnologije za praćenje koristimo radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva dok pretražujete našu Internet stranicu, za prikazivanje personalizovanih sadržaja odn. ciljanih oglasa, za analizu poseta naše Internet stranice i radi uvida o tome odakle su naši posetioci. Klikom na dugme Saglasan/sna sam potvrđujete da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića i drugih tehnologija za praćenje.