O brendu - Leifheit Srbija

ZAŠTO BIRAM LEIFHEIT?

o-brendu

Zbog vrhunskog kvaliteta!

LEIFHEIT u proizvodnji koristi najkvalitetnije materijale – nerđajući čelik, aluminijum, BASF plastiku, pamuk, viskozu… Proizvodnja se vrši na najsavremenijim mašinama uz strogu kontrolu kvaliteta po visokim evropskim standardima.

Zbog nemačkog porekla!

LEIFHEIT je vodeći nemački proizvođač neelektričnih aparata za domaćinstvo sa tradicijom od 1959 godine.

Zbog višegodišnje garancije!

LEIFHEIT proizvodi imaju minimum 2 godine garancije. Većina ima 3, a garancija ide preko 5 godina čak do 25 za neke proizvode. Svaki reklamirani proizvod menjamo komad za komad u garantnom roku.

Zbog dugotrajnosti!

LEIFHEIT vam i mimo garancije obećava sigurnost i zadovoljstvo korišćenja naših proizvoda dugi niz godina i nakon isteka garancije. Kupovinom LEIFHEIT proizvoda ćete vaš kućni budžet sačuvati od česte kupovine jeftinih a nekvalitetnih proizvoda koji se brzo kvare.

Zato što mi olakšava svakodnevne poslove!

LEIFHEIT proizvodi su inovativni, napravljeni tako da skraćuju vreme obavljanja svakodnevnih kućnih poslova što za rezultat daje više slobodnog vremena koje možete kvalitetno da provedete sa svojom porodicom.

Zbog savremenih ideja!

LEIFHEIT proizvodi su dizajnirani u saradnji sa nemačkim institutom za dizajn. Nosioci su velikog broja nagrada. Artikli su multifunkcionalni, veoma jednostavni za upotrebu i vrlo efikasni.

Zato što kupovinom LEIFHEIT proizvoda dobijam najviše za svoj novac!